Dashboard dla klienta (Professional i Business) to logowanie tylko do odczytu dla osób po stronie klienta, z dostępem do jednego projektu. Logują się do dashboardu pod Twoją nazwą i widzą, jak działają ich usługi – bez pytania Cię o to.
Zaproś kogoś
Otwórz Projects w pasku bocznym.W kolumnie Clients danego projektu wybierz Invite.Wpisz adres w polu Email i wybierz Send invitation.
Zaproszona osoba dostaje od Ciebie e-mail z linkiem do logowania, więc nie musi wymyślać hasła.
Co widzi klient
Usługi z projektu i ich bieżący status, 90 dni historii dostępności, czasy odpowiedzi, incydenty i raport miesięczny.Nigdy innych projektów, ustawień, kanałów alertów, notatek zespołu ani adresów takich jak URL-e cron jobów.
Warto wiedzieć
Usuń kogoś w tym samym oknie dialogowym, a jego dostęp natychmiast wygaśnie.Jedna osoba może mieć dashboardy z kilku projektów lub agencji.Wolisz w ogóle bez logowania? Zamiast tego udostępnij raport dla klienta przez link.
Więcej o dashboardach i raportach dla klientów oraz o Uptimecheck dla agencji.