Een workspace kan 3 leden hebben op Start, 10 op Professional en 25 op Business, openstaande uitnodigingen meegerekend. Er zijn geen kosten per gebruiker.
Collega’s uitnodigen
Open Settings in de zijbalk en kies het tabblad Members.Kies Invite en vul een of meer Email addresses in, gescheiden door komma’s.Kies de Role en daarna Send invitations.
Ze krijgen een e-mail met een link om lid te worden. Uitnodigingen zijn 7 dagen geldig en staan tot ze geaccepteerd zijn onder Pending invitations, waar je ze kunt intrekken.
Rollen
Owner: volledige toegang, inclusief facturering en het verwijderen van de workspace.Admin: beheert leden, projecten en alle monitoring.Member: maakt en bewerkt monitors, statuspagina’s en meldingen.Viewer: alleen-lezen toegang.
Wijzig iemands rol in de ledenlijst, of kies Remove from workspace in het menu van die persoon. De toegang vervalt meteen; monitors en geschiedenis blijven bestaan.
Beveiliging
Require two-factor authentication voor iedereen vind je onder Settings, General, Security. De ledenlijst laat zien wie met tweestapsverificatie inlogt. Zie tweestapsverificatie.Audit log, ook onder Settings, toont wijzigingen aan monitors, leden, facturering en API-sleutels, met wie ze deed en wanneer. Kies Export CSV om een kopie te bewaren. Alleen owners en admins kunnen het zien.
Gebruik voor mensen bij een klant een alleen-lezen klantdashboard in plaats van een lidmaatschap.