Planen hører til arbeidsområdet. Under Settings, Billing ser du gjeldende plan, hvor mye av hver grense du bruker, og når planen fornyes. Bare eieren av arbeidsområdet kan endre den.
Velg en plan
Åpne Settings i sidemenyen og velg fanen Billing.Velg Monthly eller Yearly over planene. Under Plans velger du planens knapp, for eksempel Choose Start. I prøveperioden heter knappen for Professional Keep Professional after the trial.Betal på Stripes betalingsside. Der oppgir du fakturaadressen og kan legge til et MVA-nummer.
Faktureringssiden oppdateres i løpet av ett minutt. I prøveperioden belastes kortet ditt når prøveperioden er over hvis det er mer enn to dager igjen av den, og ellers med en gang.
Bytt plan
På fanen Billing velger du Manage billing, eller Change in billing portal på planen du vil ha.I Stripes kundeportal velger du ny plan eller faktureringsintervall og bekrefter. Portalen viser hva som skal betales i dag før du bekrefter.
Slik faktureres en endring
Oppgraderinger og bytte fra månedlig til årlig gjelder med en gang. Du belastes straks for differansen for resten av perioden, minus det som er ubrukt av den nåværende. Faktureringsdatoen din forblir den samme.Nedgraderinger og bytte fra årlig til månedlig planlegges til slutten av perioden du har betalt for. Ingenting belastes eller refunderes, og du beholder den nåværende planen frem til da.I en prøveperiode som ble videreført i kassen, beholdes prøveperioden ved en endring. Ingenting belastes før den er over.
Du finner eksempler i slik faktureres oppgraderinger og nedgraderinger.
Bytter du til en mindre plan? Hvis du bruker mer enn den inkluderer, fjernes ingenting, men du kan ikke legge til mer før du er innenfor grensene. Forbruket på Billing-fanen viser hvor du står; funksjonssammenligningen viser alle grenser.
Si opp
Velg Manage billing og si opp i Stripes kundeportal. Planen løper til slutten av perioden du har betalt for. Deretter settes overvåkingen på pause, eierne får en e-post om det, og monitorene og historikken din tas vare på i 30 dager i tilfelle du kommer tilbake.
Hvis en betaling feiler
Eierne får en e-post med emnet «Payment failed» og datoen overvåkingen fortsetter til: opptil 14 dager etter den første mislykkede betalingen, mens Stripe prøver kortet på nytt. Oppdater kortet eller betal den åpne fakturaen under Manage billing. Hvis ingen betaling går gjennom innen da, settes overvåkingen på pause og eierne får en e-post; den slås på igjen av seg selv når betalingen går gjennom, og monitorene og historikken din tas vare på i 30 dager.
Prisene er i euro, ekskl. mva, og faktureres månedlig eller årlig. Du bytter mellom månedlig og årlig i Stripes kundeportal på samme måte som du bytter plan, og det faktureres som beskrevet over. Se prissiden og slik fungerer planer og fakturering.